Meest gezochte woorden met een C

Speel je zelf weleens Wordfeud of Scrabble? Dan weet je dat het vinden van woorden met een bepaalde letter je soms kunnen helpen bij het winnen van een potje. Niet onbelangrijk voor als je competitief bent ingesteld. In dit artikel gaan we inzoomen op woorden met een c. En dan met name welke woorden het meest gebruikt worden in Google en in welke combinaties. Er zijn duizenden woorden met een C, maar hieronder twee mooie actuele voorbeelden uiteengezet.

Coronatest

Ja, niet heel verrassend maar op het moment van schrijven is het woord ‘coronatest’ een van de meest gezochte woord in de zoekmachine Google. Zeker na de afgelopen weken waarin de kroegen open waren en mensen weer bijeen kwamen zagen we een stijging in de besmettingen. In zowel corona als mensen die verkouden zijn geworden in die tijd. Niet raar want als je voor een langere tijd afgesloten bent van andere mensen doet dit ook wat met je weerstand. Door deze stijgingen werd het zoekwoord ‘coronatest’ veelvuldig gebruikt aangezien mensen zich graag lieten testen.

Calorie

Het kan zijn dat mensen die in de afgelopen twee jaar veel stilgezeten hebben wat ‘corona’ kilo’s hebben toegevoegd aan hun lichaam. Maar het lijkt erop alsof op dit moment veel bezig zijn met gezond leven en daarbij ook op hun calorieën letten. Naast veel sporten, genoeg vitamientjes eten is het letten op de calorieën blijkbaar iets wat leeft bij de Nederlanders. Daarbij kan het ook geen toeval zijn dat de vakantie-periode nu in volle gang is. Een periode waar je er toch het liefst strak en fit uitziet. Een andere oorzaak kan ook nog zijn dat verschillende sportactiviteiten tot nu toe gewoon door lijken te gaan. Denk aan de marathon van Rotterdam waar naar verwachting veel mensen mee zullen gaan strijden voor de titel ‘snelste man van Rotterdam’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *